6 januari

En alweer ben ik tante geworden. Ditmaal van een tweeling. Bovendien ben ik van Elise peettante.


Nienke en Elise

Ik heb bijna de hele lijst van naambordjes weggewerkt. Er staat er nog 1 open. Die is ook bijna af. Dit formaat is wat groter dan ik gewend ben. Namelijk 60cm breed bij 30cm. Dit kost wat exra tijd.

5 januari

Het lijkt zo wel, alsof ik niet zoveel doe. Maar dat is wel zo. De feestdagen zijn weer voorbij en alles begint een beetje normaler te worden. Feestdagen zijn gezellig hoor. Maar ik ben ook blij dat ze weer voorbij zijn. We hebben flink sneeuw gehad en ook dat is weer voorbij. Wel mooi de wereld zo. Ik fietste 's avonds door de sneeuw en er waren nog geen voetstappen oid te zien. Heel erg mooi, en ik heb lekker rustig naar huis gefietst. Ik kwam deze boerderij nog tegen.


Maar de sneeuw was de volgende dag alweer weg.Ik heb vandaag voor het eerst weer op karan gereden. Wat is dat heerlijk als je weer gewoon op je eigen paard kan rijden. En ook nog eens pijnvrij. Mijn rug is een betje stijfjes. Maar dat was daarvoor ook.

En deze week wordt ik weer tante. Spannend dus.

26 oktober

Ik ben gisteren tante geworden. Mijn schoonzus en broer hebben een gezonde zoon. Hij heet Karsten. Ik ben erg trots want het is echt een heel mooi mannetje.


Toch heb ik nog wel geschilderd hoor. Drie bordjes die voor het weekend af moesten zijn, zijn vandaag verstuurd. Zo zijn ze zeker op tijd binnen. Twee bordjes haden een blauwe ondergrond en een gele tekst. Pff dat betekend dat de tekst twee keer geschilderd moet worden want geel dekt niet helemaal. En zo'n lijntekening zoals op Jimmy moet dus ook twee keer. Och dat houd het werk intressant.


20 oktober

Vandaag de hele dag op de manege geweest. Met iedereen bijgepraat. Karan natuurlijk geknuffeld. En wat foto's gemaakt. Fotograferen blijft toch ook een hobby van me. Helaas was het wel al wat donker en zijn de foto's niet allemaal even scherp. Ook weer een nieuwe domeinnaam geregistreert. Maar dat is werk voor een ander keer.

En natuurlijk ook weer aan de naambordjes gewerkt. Ale bordjes zijn nu gezaagd en geschuurd. Het stof kan gaan liggen en morgen kan er weer geschilderd worden!

Hieronder enkele foto's. Niet van Karan, maar van Ginger. 22 jaar!

 

19 oktober

Het begin van mijn blog. Hier kun je van dag tot dag(ofzo) lezen wat ik heb gedaan. Eerst maar eens wat geschiedenis. Op 22 september ben ik geopereerd aan mijn rug. Ik had een hernia. Dat is allemaal best heel snel gegaan. Op 8 september kreeg ik de uitslag van de MRI. Een hernia..dus. En een operatie zou de oplossing zijn. Ik zou 28 oktober een afspraak hebben met de neurochirurg. Maar 15 oktober werd ik gebeld dat de neurochirurg mijn dosier had gezien en me de week erop wilde opereren. Nou, eh, okey. De 22e ben ik thuis gekomen. Zodoende ben ik nu aan het revalideren. Tot nu toe is alles me ontzettend meegevallen. Ik mag wel heel lang niet paardrijden. Ze zeiden zes maanden. Maar ik weet niet of ik dat vol kan houden.

De website is iig geval weer ge-update. Ik heb alle mails bijgewerkt. En vandaag van twee bordjes( ..van den Hoek en Johannes, Fenne...) de ondergrond geschilderd. Morgen ga ik weer wat uitzagen en schuren.En die alvast in de grondverf zetten.